Skriv ut sida | Close Window

Presentationsforum

Utskriven från: Magic Movies
Kategori: MagicMovies.se
Forumnamn: Forumet
Forum beskrivning: Frågor angående detta forum
URL: http://www.magicmovies.se/disneyssion/forum_posts.asp?TID=1575
Utskriftsdatum: 02-mars-2021 vid 02:43
Software Version: Web Wiz Forums 10.11 - http://www.webwizforums.com


Tråd: Presentationsforum
Postad av: Hades
Ämne: Presentationsforum
Postningsdatum: 13-mars-2010 vid 16:20
Så, nu startar jag tråden bara för sakens skull.

 

Har blivit lite nyfiken på övriga medlemmar och de sk medlemsprofilerna ger ingen info av värde direkt. Jag vet att 101dalmatiner är närmare två meter lång, att Sockerpajen har en blogg och att Art_of_Minnie bor i Göteborgstrakten. Det är liksom inte mycket efter ett par år. Förvisso är risken kanske stor att det blir väldigt mycket off topic i den här tråden (dvs sådant som inte rör Disney) men å andra sidan rör det ju oss medlemmar och kan på så vis ändå vara värt att diskutera.

 

Vad tror vi om saken?
Svar:
Postad av: Tinsan-girl
Postningsdatum: 13-mars-2010 vid 17:48
Det var en mycket bra tråd. Smile Då kan vi lugnt hålla oss till ämnet på trådar som har med Disney att göra och inte börja snacka om annat.

 

Jag återkommer.-------------
Hör med hjärtat ditt, så ska du förstå.


Postad av: 92juar
Postningsdatum: 13-mars-2010 vid 19:00
Jag gillar det

-------------
Fjärtiska flytande två års studie på gymnasiet....


Postad av: Adrina
Postningsdatum: 13-mars-2010 vid 20:19
Som jag sa lite i tråden som var upphov till denna tråd... Hur skulle nu vilja ha presentationerna ? ska det vara ett eget forum där varje person som vill skriva en presentation skapar en ny tråd eller ska det vara en enda tråd där samtliga får turas om att skriva i?

Kom gärna med förslag!


-------------
"What are you doing Michael Eisner? Listen, if you lose Miramax all you are going to have left IS basically a Muppet and a water slide’!"

- Robin Williams -


Postad av: Dreamer
Postningsdatum: 13-mars-2010 vid 22:48
det är väll bara att turas om tycker jag Big smile jag blev tippsad om det här forumet av Art_of_Minnie bor mellan Kungsbacka och Varberg (om nu det säger er så mycket) och har altid varit väldigt förtjust i tecknad film. Jag gillar de där lite vuxnare filmerna som skönheten och odjuret lejonkungen och ringaren i nottre dame men det är inte bara disney som gäller utan även (dreamworks) prinsen av egypten och spirit är otroligt bra filmer... jag är också en väldigt stark naturälskare och gillar att vistas ute i skog och mark. att kolla på tvserier tex kim posible och annat som kan gå på disneychannel är därför inte något jag gör ofta. jag är också lite konstnärlig och gillar att måla och pyssla.
mer om mej kanske kommer senare för nu är jag nyfiken på vad jag får veta om er


-------------
"avatar av fireleaming"


Postad av: Jeppe
Postningsdatum: 14-mars-2010 vid 00:15
Kul, då får man berätta lite. Jag heter Jesper, jag år 14 år och bor i den minsta byn att finna norr om Australien. En liten obetydlig by i Dalarna, men det är mysigt och fint, och innan någon eventuellt hinner fråga: Jag är inte bonde, jag har inte hängselbyxor, jag har inte träskor, jag vallar inte får, jag har mobiltelefon och jag överlever faktiskt på "landet". Jag är ju inte säker på att någon kommer fråga men jag har fått dom frågorna förut och är lite trött på dem så jag tar inga risker :P.
Jag har blont lockigt hår (vilket gett mig det åh så fantasifulla smeknamnet Guldlock :P), jag är 1,70 någonting lång och väger nog lite mer än vad en 14-åring bör göra. Mina absolut största fritidsintressen är teater (både att spela och se på) det är så kul med alla människor man träffar och man blir som en stor familj. Jag älskar att sjunga och skulle nog våga säga att jag sjunger rätt så bra. Sedan så har vi ju såklart Disney som de senaste åren blivit en rätt så stor del av mitt liv (Och på grund av mitt prat om det även en stor del av min familj och mina vänners liv, jag vet inte om det har blivit det ofrivilligt men då är det så) Jag hade ju sett Disney förut, men när jag för första gången såg och hörde Som eldar från Ringaren i Notre Dame för tre år sedan så var jag fast, sedan så har det fortsatt och utvecklats till det intresse jag har idag. Jag är vad man skulle kunna kalla en liten outsider (tack vare mina något udda intressen), men jag trivs med det, jag har de vänner jag behöver och de andra struntar jag i. Teatern gav mig en större vänkrets och jag är den evigt tacksam, jag spelar teater i närmsta stads lokala teater. Det var lite om mig, om det undras över något så är det fritt fram att fråga, nu vill jag höra om er andra.

-------------


Postad av: Clopin
Postningsdatum: 14-mars-2010 vid 00:48
Jag är blond, ett par centimeter under medellängd och blir tjugo i år- vilket jag har svårt att smälta, jag som fortfarande älskar Disney och samlar på badankor! Jag är lite av en ensamvarg- jag har många vänner men behöver massor med tid för mig själv för att må bra och jag känner mig låst om jag är för "uppbokad". Jag älskar litteratur (min favoritbok är Ringaren i Notre Dame av Victor Hugo), film, skriva, måla, rita och fotografera. Jag älskar att baka och laga mat också, och jag sjunger gärna högt för mig själv när jag gör det- helst Disneysånger. Mina favorit-Disney är Ringaren i Notre Dame, Skönheten och Odjuret och Kejsarens nya stil. När jag blir stor ska jag bli en nervig författare som går omkring i morgonrock, dricker te och bor i en mysigt stökig lägenhet full med böcker, filmer och prylar.

-------------
Otototototoi!


Postad av: RWB bokmal
Postningsdatum: 14-mars-2010 vid 02:26

Postar en mer ingående beskrivning sen.

Här är jag på bild. :P

Randig tröja.

http://i200.photobucket.com/albums/aa79/RWB89/Grabbarnasdagmedmormorochmorfar2.jpg-------------
"She's her own biggest biggest fan, Pepper Ann!"


Postad av: Tinsan-girl
Postningsdatum: 14-mars-2010 vid 08:41
Jag är en 21-årig tjej som gillar film, böcker och skrivning. Adopterades från Indien av käre far när jag var endast fem månader gammal, så jag är väldigt mörk. Har en ett år äldre bästis sen småbarnsben. Har gått treårig utbilding på teater. Trivdes bra där för alla var snälla. Smile Snackade Disney med en underbar tjej där på gymnasiet

 

Jag är bara 150 cm lång, vilket kan skapa problem på min praktikplats när jag ska vattna blommorna. De står så högt upp. Men då får jag hjälp av någon annan och det är tur.Tongue Som jag sa är jag mörk i hyn, bär glasögon och har en ganska vanlig klädstil. Tröja och jeans så är jag nöjd. Håret är numera axellångt sen jag klippte mig.

 

Jag tycker om att läsa, speciellt fantasy. Har läst alla Harry Potter böcker och är snart klar med sista Twilight-boken "Så länge vi båda andas". Jag gillar även deckare och romantiska böcker. Som förebilder inom författar-skapet har jag J K Rowling, Marian Keyes   och Camilla Läckberg.

 

Jag gillar även film. Harry Potter, komedier, Disney, action, allt utom skräck går bra. Har Morgan Freeman som förebild inom skådespeleriet. Även Loa Falkman, Daniel Radcliffe, Ian Hart, Julia Roberts, Emma Watson, Rupert Grint, Magiie Smith och Richard Dean Anderson räknas också med.

Jag bor i Västerbotten i norra Svergie. I en liten obetydlig by som kallas Skelleftå. Dötråkigt för inget händer och mina drömar om skådespelerska är inte riktigt att tänka på. Är avlägset släkt med författaren  Per-Olov Enquist, men det är inget jag skryter om, när jag inte har träffat honom.

 

Det var allt.-------------
Hör med hjärtat ditt, så ska du förstå.


Postad av: Hades
Postningsdatum: 14-mars-2010 vid 12:15
-------------


Postad av: Jeppe
Postningsdatum: 14-mars-2010 vid 13:04

Vill även lägga till mina främsta teaterförbeilder, för deras underbara rörelsemönster, ofattbara timing, roliga roller och underbart skådespeleri så är de främsta Nils Poppe och Eva Rydberg (Ja som sagt, kanske lite ovanliga förebilder för en 14-åring, men men.)-------------


Postad av: Art_of_Minnie
Postningsdatum: 14-mars-2010 vid 16:49

Okey, my turn..Smile

Jag heter Camilla ,jag är 16 år och bor i Kungsbacka. Jag föddes i Särö och växte upp i Kullavik men jag är till hälften från Makedonien (Jygoslavien). Jag bor i Kungsbacka sedan 3 år tillbaka, där jag går sista terminen i nian.Jag bor i villa tillsammans med min mamma,pappa,bror och lilla Pepsi (min hund). Jag har alltid älskat att måla och teckna och har gått på olika konstkurser sedan jag var 6 år. Jag har även jobbat extra med att undervisa i konst. I höst kommer jag börja på Schillerska i Göteborg där jag kommer gå Estet-bild. Jag älskar också att träna, laga mat, titta på film och att resa. Jag och min familj har åkt till Usa varje år sedan jag var 10 år, flera gånger per år. Jag blev tagen allra första gången och har velat flytta dit sen dess. Hela familjens dröm och mål är att flytta dit en dag.(förhoppningsvis inom en snar framtid) Jag har starka åsikter om mycket och tvekar inte att dela med mig av dem, jag ger 110 % i allt jag ger mig in i, Jag hatar att städa, så mitt rum ser ut som ett slagfält, särskillt mitt skrivbord där jag sitter och skissar på nätterna. Jag har varit hockeyspelare och gått i både karate och boxning. Jag älskar mörk choklad och annat sött, frukt, te och är rent sagt beroende av kanelLOL.

 

Jag har alltid älskat och disney och andra animerade  filmer men jag blev inte en disneyfantast förren jag  jag besökte Walt Disney World, där jag föll för magin och stämningen. Jag ville aldrig riktigt släppa känslan och med tiden blev det liksom ett intresse och en del av mig. När jag var 10 år började jag samla på Mimmi och Musse och på Disneys tecknade klassiker. Jag samlar även på Jane Austens böcker och filmer.
För nuvarande jobbar jag med att dela ut reklam och som fotomodell. jag är 175 cm lång och ser ut såhär:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=62884&id=100000215823193&op=1&view=global&subj=100000215823193 -
http://www.facebook.com/photo.php?pid=62884&id=100000215823193&op=1&view=global&subj=100000215823193 - http://www.facebook.com/photo.php?pid=62884&id=100000215823193&op=1&view=global&subj=100000215823193 - http://www.facebook.com/photo.php?pid=62884&id=100000215823193&op=1&view=global&subj=100000215823193 -
http://www.facebook.com/photo.php?pid=99908&id=100000215823193&op=1&view=global&subj=100000215823193 -
  http://www.facebook.com/photo.php?pid=123001&id=100000215823193 -

-------------
Alan, I´m not thrilled about having one small rodent in my house, Why would I drive 50 miles to see their Kingdom?
- Charlie Sheen,Two and a half men,Season 3.Postad av: Eilonwy
Postningsdatum: 14-mars-2010 vid 20:35
Me!
Heter Ellinor, är 15 år och föredrar att inte säga var jag bor som den försiktiga människa jag är. Går i musikklasser och tycker alltså väldigt mycket om att sjunga. Har skrivit böcker sedan jag var 6 år och vill bli författare eller jobba med film eller båda (lite väl fantastiska drömmar, men strunt i det; försöker man inte händer det ju inget?). Jag har älskat disney sedan jag var liten, men den riktiga nördperioden kom när jag inte sett en enda disneyfilm på 2 år och drog fram alla igen ^^' Jag nördar disney bland annat. Är ett troget fan av beatles och Titanic också (båten, inte filmen. Men jag gillar filmen xD) och min absoluta favoritbok är Watership Down, även kallad "Den Långa Flykten".
Kommer inte på mer att skriva om mig själv, men ett litet tillägg är att jag inte trodde att den här tråden skulle bli särskilt intressant, men det var den faktiskt :P

-------------
"Jag vet att det är en sten, jag vet, men för ögonblicket kan vi låtsas att det är ett frö; vi använder fantasin lite."


Postad av: Hades
Postningsdatum: 14-mars-2010 vid 21:31
Rätt bra uppslutning än så länge får jag säga. Ska man göra någonting mer av detta? Vet inte vad, antar att mest nyare medlemmar kommer hitta hit. Nåja, rätt intressant ändå, gött att ha lite koll på vem man snackar med.

-------------


Postad av: Sockerpajen
Postningsdatum: 14-mars-2010 vid 22:27
Tjatja.

Jag heter Mikaela, kallas för Mikka och fyller 18 i år.
Jag bor i Skåne, utanför Lund på en bondgård (så du är inte den enda lantisen här Jeppe!)
Mitt största intresse är film så just nu går jag i andra ring på medialinjen med drömmen om att kunna jobba med film i framtiden. Jag har väldigt blandad filmsmak och samlar även dvd:er, för tillfället står det drygt 170 filmer i min hylla.
Jag gillar också att fotografera och sy kläder.

Jag är lite av en nörd, festar inte direkt och har inget emot att sitta hemma med familjen. Nörda in mig på olika ämnen (både i skolan och hobby). Satt och läst LOTR-trivia till 3 på natten någon gång. Och ja, jag är nattmänniska som gärna sover bort halva dagen i förmån för natten. Mitt filmintresse inkulderar såklart i stor grad Disney. Samlar såklart på dessa klassiker (och utvalda andra), lyssnar på musiken och såklart skriver här på forumet. Har varit medlem här sedan 2006, shit inte tänkt på att det gått så lång tid jösses.

Hmm, finns kanske inte så mycket mer att säga. Film tar upp mycket av mitt liv, älskar att kunna snärta fram namn på regissörer, skådespelare och kompositörer illa kvickt. Att vara den personen folk vänder sig till för filmtips osv. är alltid lika grymt.

Och ehm ja såklart så har jag ju lite vänner och sånt som jag gör utanför hemmet också. Men när man bor ganska avlägset på landet och inte har så lätt att ta sig därifrån så får man lägga sin tid på något vettigt iallafall. Eller ja, vettigt enligt mig iallafall.

Just det, en bild. Jag är löjligt poséig på nästan alla bilder så det är kanske inte riktigt såhär jag ser ut alla gånger men men.
-------------
"Du har glömt mig och på så vis glömt dig. Titta in i ditt inre Simba, du är mer än vad du har blivit!"


Postad av: Adrina
Postningsdatum: 14-mars-2010 vid 22:38
Verkar som det blir en gemensam tråd för presentationer, och det är kanske lika bra. Det verkar även som om det blir denna tråd som blir presentationstråden så jag ska nog ta  och pinna den så den alltid ligger högt upp.

Själv avvaktar jag lite med en presentation av mig själv av olika själ. Men jag kan nog lova ganska säkert, tror jag ^_^ att den kommer att komma och tror nog kanske bli lite omskakande, men det får ni leva med *cliffhanger*

Grattis på födelsedagen Sockerpajen, hoppas du haft en trevlig dag. Själv har jag 4 dagar kvar till min födelsedag ^_^ *nodge nodge*
-------------
"What are you doing Michael Eisner? Listen, if you lose Miramax all you are going to have left IS basically a Muppet and a water slide’!"

- Robin Williams -


Postad av: Sockerpajen
Postningsdatum: 14-mars-2010 vid 22:49
oj shit, varför skrev jag idag? xD Skulle skriva iår, fyller inte år förän den 21 september.
Roligt sommarlov eller hur? Alla ens vänner är 18 och jag är inte myndig föränn skolan har börjat...


-------------
"Du har glömt mig och på så vis glömt dig. Titta in i ditt inre Simba, du är mer än vad du har blivit!"


Postad av: Jake
Postningsdatum: 15-mars-2010 vid 00:32
Tänk på att detta forum är öppet för alla att läsa, inloggad eller inte. Så gå inte för långt bara och gör er integritet en otjänst. Smile


-------------
Don’t worry about a thing,

’cause every little thing gonna be all right.
Postad av: Hades
Postningsdatum: 15-mars-2010 vid 00:46

Jag som tänkte slänga upp mitt födelsenummer och bankomatkoden i nästa inlägg...

 

 

Haha, innan nån kommenterar att jag är dum i huvudet: Nej, det tänkte jag faktiskt inte.-------------


Postad av: Jeppe
Postningsdatum: 15-mars-2010 vid 10:51
"Eilonwy" Den långa flykten, jag har någon tecknad version av den från början av 2000-talet uppdelad i tre delar, den är så söt och jag älskar den. Har även boken men har aldrig fått mig för att läsa den, men det kanske man borde?

 

"Sockerpajen" Vad skönt att jag inte är den enda "lantisen".

Jag vill även be om ursäkt ifall jag var lite för dömande mot er i mitt första inlägg här på tråden om vad jag inte var bara för att jag bodde där jag bodde. Det är bara det att jag är trött på alla dessa fördomar när man berättar var man bor så jag tog det på en gång i stället, hoppas att ingen tog illa upp.

 

Hur tar man med en bild i ett inlägg?

 

 -------------


Postad av: Adrina
Postningsdatum: 15-mars-2010 vid 11:35
Postad av Jeppe Jeppe skrev:

Hur tar man med en bild i ett inlägg?


Om Du trycker på "Svara" knappen istället för att använda snabbtextfältet direkt efter sista inlägget i en tråd så har du alternativet att kunna ha med en bild i inlägget. Men du kan inte ladda upp bilden till magicmovies.se men du kan ladda upp bilderna till webbsiter som Photobucket elelr andra liknande bildtjänster där du har rätt att direktlänka till bilderna du laddar upp.


-------------
"What are you doing Michael Eisner? Listen, if you lose Miramax all you are going to have left IS basically a Muppet and a water slide’!"

- Robin Williams -


Postad av: Svenzon
Postningsdatum: 15-mars-2010 vid 12:31
Oj, vad jag känner mig gammal efter att ha läst era presentationer. LOL Men jag gör väl ett försök till att skriva ihop nåt om mig själv ändå.


Jag heter Ingela och är 29 år och bor i en liten by utanför Lund i Skåne. Jag har två äldre systrar och en yngre bror, samt en hel drös med andra släktingar som jag inte ska tråka ut er med. Jag jobbar som byggnadsingenjör och spenderar större delen av min fritid i stallet hos min häst. Jag bor i lägenhet och  hästen är inhyrd på en gård en bit härifrån. Förutom hästen så lägger jag rätt mycket tid på att läsa, jag älskar böcker! Annars är jag rätt Svenssonaktig (haha) och gillar film, musik och att teckna. Vännerna försöker jag träffa så ofta det går, men har insett att det var betydligt lättare när man gick i skolan och hade samma schema. Bland mina bästa vänner har jag en läkare, en lärare och en förskolelärare ("dagisfröken") och att hitta tider som passar alla är nästan omöjligt. Men alla gillar Disney, även om jag och förskoleläraren är lite värre än de andra. Tongue

Jag har gillat Disney sen...jag vet inte när. Tittade alltid på Disneydags och dessförinnan Disneyklubben när jag var liten, och givetvis Kalle Anka på julafton. Men den första klassikern som jag såg på bio var faktiskt Skönheten & Odjuret. Sen dess har jag varit fast i klassikernas värld.

Hm, eftersom jag oftast är den som står bakom kameran så finns det inte så många bilder på mig (som inte även inkluderar en häst), men jag lyckades hitta en på mig och min bror. Ni får ignorera honom. Wink
-------------
Vad är det med dig, har du aldrig sett en pandahäst?!


Postad av: Svenzon
Postningsdatum: 15-mars-2010 vid 12:32
Postad av Tinsan-girl Tinsan-girl skrev:

Jag är en 21-årig tjej som gillar film, böcker och skrivning. Adopterades från Indien av käre far när jag var endast fem månader gammal, så jag är väldigt mörk.

 


Vad spännande, vilken del av Indien kommer du ifrån? Min kusin är också adopterad från Indien.


-------------
Vad är det med dig, har du aldrig sett en pandahäst?!


Postad av: disney_erika
Postningsdatum: 15-mars-2010 vid 16:39
Vad roligt med en sån här tråd!
Jag heter Erika (Svårt att gissa ^^) Jag är 16 år och bor i en lägenhet med min familj i Halmstad. Här har jag bott i ca 5 månader, innan dess bodde jag i en liten by ca 30 minuter från Halmstad. Jag flyttade till Halmstad för att jag går första året på gymnasiet här. Jag går på linjen estet teater. Världens grymmaste linje har tilloch med fått träffa en stor svensk skådespelare i utbildnigsyfte! Jag har nu senast varit ute och spelat barnpjäser som vi själv vi skrivit utifrån barnböcker. Dröm jobbet är självklart skådespelare eller dubbare.
Minna störat intressen förutom teater och Disney är läsa och skriva. Jag skriver väldigt mycket noveller men även dikter och manus. Bok smaken är väldigt blandad allt mellan gammla klasiker som Ringaren i Notre Dame till Twilight böckerna.
Disney har jag gillat... så länge jag kan minnas.Klassikerna är självklart bäst men jag gillar även många spelfilmer från disney tex Tuck Everlastin och Newises. Förutom disney film gillar jag Musikaler och Komedier väldigt mycket, några favorit filmer är Hairspray och Rat Race.
Bilden, ja vad ska man säga. Har egentligen glassögon, har faktis ingen annig om varför jag inte har dem på mig på bilden^^

 

 -------------
Right before your eyes and beyond your wildest dreams


Postad av: BosarX
Postningsdatum: 15-mars-2010 vid 17:33
Bra tråd tycker jag. Vi gillart! :]

Niclas heter jag. Är 22 år gammal, bor i Stockholm.
Stora intressen är korpfotboll, träning, tv-spelande, bild och animation. Jobbar sen några år tillbaka med ett grafikjobb.

Nintendo är min motsvarighet till Disney i tv-spelsvärlden om nån skulle vara intresserad. ^^. Zeldaspelen håller jag högst av allt där, men de flesta spelen ur marioserien och smash bros ligger mig varmt där med. Annars blir det mycket konsol-FPS och stora RPG eller sporttitlar.

Så med tanke på jobbet och intressen för tecknad film och tv-spel är det väl för väl att träning också gör mig glad. Gym har aldrig riktigt tilltalat mig, men allt som rör på sig som fotboll, löpning, cykling, simmning och boll och racketsporter gör jag gärna och ofta. Snart vårsäsong, vilket betyder cykelsäsong till jobbet. Najs!

Disneyintresset är allmänt känt bland vänner och kollegor. Och jag ser nog till att påminna dem ganska ofta. Som liten parvel var det såklart världens grej med de stora disneyfilmerna och serierna på tv med disneydags osv. Känner mig idag lyckligt lottad för den period av Disney vi växt upp med, med superfilmer som Lejonkungen, Skönheten och Odjuret, Den Lilla Sjöjungfrun, Pocahontas m.fl. och Luftens Hjältar, Räddningspatrullen och Bumbibjörnarna på tv varje fredag! Min första film på bio var Skönheten och Odjuret och jag tycker att det är fantastiskt att både 4-5 år gamla Niclas och 22 år gamla Niclas älskar den. Och lika roligt är det att vara minst lika pepp som mina 15 år yngre kusiner på nya disneyfilmer.

Tillfället då Disney för mig gick från att vara en sentimental barndomsskatt till att bli ett återupptaget intresse var för ett par år sedan då jag tillsammans med ett par kompisar anordnade ett disneymarathon med alla klassikerna från Snövit fram till Tarzan, uppdelade på 6 fullspäckade söndagar i rad. Tillslut var jag nog den enda ur gänget som såg dem allihop, och jag fick ta till alla mina knep för att locka dit de andra, men oj vilken disneyfest vi alla tyckte att det vart. Disneymarathon i goda vänners lag rekommenderas! Någonstanns i mitten så fastnade jag iallafall, och insåg att det här ju faktiskt var var magi på riktigt och inte något jag som barn tyckt var magiskt.


Postad av: Emmaaa
Postningsdatum: 15-mars-2010 vid 18:03
Jag är inte den mest intressanta personen på planeten så vi får se hur det här går..

Jag heter Emma (duh!)  och är 18 år gammal. ( även fast jag känner mig som 11 eller nåt)
Jag läser estet musik på gymnasiet och tycker att det är väldigt roligt! Jag har ingen aning om vad jag ska göra i framtiden så jag är glad att jag har ett år kvar innan studenten; ) 

Jag bor i ett hus med min mamma, bror och syster och trivs bra här! På fritiden så.. tittar jag på film och sitter vid min kära lilla macbook ; ) Jag har blandad musiksmak men lyssnar mest på filmmusik.

Mitt Disney intresse då.. När jag var liten var det de enda jag tittade på. Då Den Lilla Sjöjungfrun var min absoluta favoritfilm. Sen kommer man upp i åldern då allt är pinsamt, sen för några år sedan skulle jag och min lillasyster titta på en disneyfilm (och vi tyckte att det var såå retligt^^) Då kollade vi på DLS och efter det så har jag älskat allt som har med Disney att göra. Jag fick alla jag kände att börja kolla och prata disneyfilmer helt spontant så det är jag stolt över. :D 

Annars läser jag väldigt mycket (och snabbt vilket är bra oftast men ibland lite tråkigt) Redigerar filmer på datorn gör jag rätt ofta också... ja det var nog det:)
Om ni vill se bild på mig så får ni väl fråga efter min facebook eller något liknande, men jag kan säga att jag har brun/rött hår, grå/grön/ljusblåa ögon och är någonstans emellan 160-170 cm lång...typ.


-------------
Before a Young Lion became a King.

Before a Beauty Tamed a Beast.

Before Aladdin Unleashed a Genie.

There was A Little Mermaid. Who Dreamed of something more.


Postad av: Eilonwy
Postningsdatum: 15-mars-2010 vid 19:53
Postad av Jeppe Jeppe skrev:

"Eilonwy" Den långa flykten, jag har någon tecknad version av den från början av 2000-talet uppdelad i tre delar, den är så söt och jag älskar den. Har även boken men har aldrig fått mig för att läsa den, men det kanske man borde?

 

 

 

yes you should ^^ Den är underbar, särskilt om man gillar filme(rna)n. Finns en film från 70-talet också som jag föredrar framför tv-serien (som du har), men efter att ha sett några avsnitt av TV-serien har jag lärt mig att börja gilla den :)

-------------
"Jag vet att det är en sten, jag vet, men för ögonblicket kan vi låtsas att det är ett frö; vi använder fantasin lite."


Postad av: disney_erika
Postningsdatum: 15-mars-2010 vid 20:59
Postad av Eilonwy Eilonwy skrev:

Den är underbar, särskilt om man gillar filme(rna)n. Finns en film från 70-talet också som jag föredrar framför tv-serien (som du har), men efter att ha sett några avsnitt av TV-serien har jag lärt mig att börja gilla den :)

Jag tror jag har sett den i skolan, den fins bara på engelska va? Och är ganska "Vuxen" eller är jag helt ute och cycklar, mins alle fall att jagh tyckte den var bra Smile

-------------
Right before your eyes and beyond your wildest dreams


Postad av: Jeppe
Postningsdatum: 15-mars-2010 vid 21:09
Ja, jag vet inte, lite "vuxen" är den nog. Jag minns att jag tyckte den var läskig när jag var typ 10, men det var mer för att de "onda" karaktärerna var riktigt läskigttecknade, trots att det var bl.a. en katt och en räv vad jag minns så var det läskigt. Jag skulle nog säga för den som jag säger om Ringaren i Notre Dame. Jag tycker den är underbar, men det är ingen jag skulle visa för min treåriga lillasyster
Jag vet inte om den bara finns på engelska, det kanske är 70-talsversionen, min version är i alla fall dubbad.

 

Jag har inte sett 70-talsversionen men jag har försökt få tag på den. Men det går lite dåligt-------------


Postad av: Tinsan-girl
Postningsdatum: 16-mars-2010 vid 18:24
Postad av Svenzon Svenzon skrev:

Postad av Tinsan-girl Tinsan-girl skrev:

Jag är en 21-årig tjej som gillar film, böcker och skrivning. Adopterades från Indien av käre far när jag var endast fem månader gammal, så jag är väldigt mörk.

 


Vad spännande, vilken del av Indien kommer du ifrån? Min kusin är också adopterad från Indien.

 

Adopterades från Calcutta. Vet ej så mycket om pappan, men mamman åkte iväg när jag föddes.-------------
Hör med hjärtat ditt, så ska du förstå.


Postad av: Eilonwy
Postningsdatum: 16-mars-2010 vid 19:58
Postad av Jeppe Jeppe skrev:

Ja, jag vet inte, lite "vuxen" är den nog. Jag minns att jag tyckte den var läskig när jag var typ 10, men det var mer för att de "onda" karaktärerna var riktigt läskigttecknade, trots att det var bl.a. en katt och en räv vad jag minns så var det läskigt. Jag skulle nog säga för den som jag säger om Ringaren i Notre Dame. Jag tycker den är underbar, men det är ingen jag skulle visa för min treåriga lillasyster
Jag vet inte om den bara finns på engelska, det kanske är 70-talsversionen, min version är i alla fall dubbad.

 

Jag har inte sett 70-talsversionen men jag har försökt få tag på den. Men det går lite dåligt

jag köpte den på dvd på cdon, borde väl fungera för dig med? O.o Jag håller nog med dig om att den är underbar med hemsk, men jag förstår inte om du pratade om tv-serien eller filmen där i början (filmen = 70-talsversionen)

-------------
"Jag vet att det är en sten, jag vet, men för ögonblicket kan vi låtsas att det är ett frö; vi använder fantasin lite."


Postad av: Jeppe
Postningsdatum: 16-mars-2010 vid 21:54
I och med att jag endast sett TV-serieversionen så är det den jag pratar om i början :)

-------------


Postad av: Eilonwy
Postningsdatum: 17-mars-2010 vid 18:46
Okej, för jag tycker inte den är särskilt hemsk. Kanske jämfört med andra barnserier ... men inte jämfört med spelfilmen :P Dessutom har jag ju inte sett så mycket av tv-serien. Hursomhelst, du borde läsa boken och se filmen för bådadera är underbara ^^

-------------
"Jag vet att det är en sten, jag vet, men för ögonblicket kan vi låtsas att det är ett frö; vi använder fantasin lite."


Postad av: Ankisten
Postningsdatum: 18-mars-2010 vid 20:47
Oh, kulig tråd, intressant att läsa om alla härliga personligheter som finns här^^


Och Grattis på födelsedagen, Daniel, och Tack för ett jättebra forum:D


Postad av: Emmylee
Postningsdatum: 23-mars-2010 vid 15:18
Hej, jag heter Emmylee! Ja, det stavas så på riktigt. Finns ju hur många "Emelie's" som helst, men väldigt få "Emmylee's"! Åtminstone här i Stockholm, där jag har bott sen jag föddes.
Jag har besökt magicmovies flera gånger, men beslöt mig förra veckan för att bli medlem och kunna vara med i alla diskussionerna på forumet.
Jag har precis fyllt 19, går estetlinjen på gymnasiet och vill i framtiden jobba med film. Jag är enormt filmintresserad. Film och musik och andra spirituella saker (som att dansa, ha djupa samtal, uppenbarelser, humor!) är min stora passion i livet.
Hoppas jag är välkommen här!


-------------
I'm simply saying that life, uh... finds a way.


Postad av: Dreamer
Postningsdatum: 23-mars-2010 vid 15:23
ja det är klart! välkommen hit

... jag blev bara lite nyfiken... uppenbarelser vad menade du med det? Big smile


-------------
"avatar av fireleaming"


Postad av: Emmylee
Postningsdatum: 23-mars-2010 vid 17:13
Helt oreligiöst menat! Jag menar bara att komma till insikt. Om vad som helst. Smile

-------------
I'm simply saying that life, uh... finds a way.


Postad av: Eilonwy
Postningsdatum: 23-mars-2010 vid 17:36
Som när jag hade en uppenbarelse om att jag sög på slöjd? I do ... ^^' men välkommen in :D lade märke till att vi har lite lite lika intressen ;P vill också jobba med film i framtiden ...

-------------
"Jag vet att det är en sten, jag vet, men för ögonblicket kan vi låtsas att det är ett frö; vi använder fantasin lite."


Postad av: Proximus
Postningsdatum: 23-mars-2010 vid 19:14
Postad av Emmylee Emmylee skrev:

Helt oreligiöst menat! Jag menar bara att komma till insikt. Om vad som helst. Smile


Synd, en religös tok skulle ha passat in bra i clownhörnan. Wink


-------------
"Monopol på omfattande maktinstrument
Förnedring av olämpliga åsiktselement
På detta sätt utövar jag min makt
En sällsynt skådad veritabel forumsslakt"Postad av: Fjollrika
Postningsdatum: 02-april-2010 vid 00:10
Hejsan allihopa! Smile
Mitt namn är Erika och jag är nitton år (blir tjugo år i maj). Jag är ny som medlem, men har som Emmylee följt diskussionerna på forumet under en längre tid och kände att det var dags att bli medlem.

Bor i norra Skåne och har gjort så i hela mitt liv. Tog nyligen studenten från samhällsvetenskapliga programmet och har påbörjat min utbildning till lärare i svenska för gymnasiet.

Jag läser mycket, när jag var yngre var det mycket high fantasy (bl.a.Tolkien och Eddings) men nu blir det mest den skönlitteratur vi får i läxa att läsa på universitetet. Tycker mycket om att rita men kunde varit bättre. Jag sysslar mycket med teater, även om det för tillfället är mer administrativt än skådespeleri.

Är själv uppvuxen med Disney och Disneyfilmer. Den allra första filmen jag någonsin såg på bio var Lejonkungen. Smile Inte så illa då jag har för mig att den kom ut 1994, och jag var fyra år vid tillfället. Som liten samlade mina föräldrar på Disneyklassikerna åt mig på VHS och nu har jag börjat samla ihop filmerna på DVD (har bara sju kvar Big smile).

Jag fastnar inte så ofta på bilder så jag hoppas att det går bra med den här.
-------------
I'm a big tough girl. I tie my own sandals and everything.


Postad av: Emmylee
Postningsdatum: 02-april-2010 vid 00:19
Hej, Fjollrika! Lejonkungen var också den första filmen jag såg på bio, jag var tre år då! Inledningen där Lebo M skriker ut var helt magiskt och satte djupa underbara spår i mitt sinne.
Var väl inte så nyligen du tog studenten, ett år sen!:P


-------------
I'm simply saying that life, uh... finds a way.


Postad av: Fjollrika
Postningsdatum: 02-april-2010 vid 00:30
Postad av Emmylee Emmylee skrev:

Hej, Fjollrika! Lejonkungen var också den första filmen jag såg på bio, jag var tre år då! Inledningen där Lebo M skriker ut var helt magiskt och satte djupa underbara spår i mitt sinne.


Ja, Lejonkungen har alltid varit speciell för mig, även om den inte alltid har varit favoritfilmen. Smile Just nu ligger mer Skönheten och Odjuret i topp bland Disneyklassikerna.

Postad av Emmylee Emmylee skrev:

Var väl inte så nyligen du tog studenten, ett år sen!:P


Nyligen och nyligen, får jag väl medge att det var att ta i kanske *skratt* men tiden går ju så fort, känns som det var igår. Ett år känns inte som någonting längre.


-------------
I'm a big tough girl. I tie my own sandals and everything.


Postad av: Eliaspbo
Postningsdatum: 08-april-2010 vid 22:17
Jag heter Elias och är 13 år gammal, jag är född 1996-07-26, jag gillar djur, cirkus och zoologiska parker, jag kan även se djurprogram, jag gillar disney väldigt mycket och satsar på disneyfilmer/disneyserier

Förutom disney gillar jag även bamse, asterix, dr snuggles, dr dolitle, indiana jones, petson och findus, magnus och myggan, de vilda djurens flykt, madagaskar, shrek, jönsonligan, lilla jönsonligan, på andra sidan häcken, häxan surtant, hotell kantarell, wild kids, schimpansen manda, babe och fem myror.Dessutom skulle jag vilja ha en egen cirkus, så kallad cirkus disney .

-------------
Elias


Postad av: Eliaspbo
Postningsdatum: 26-april-2010 vid 21:59
Hoversberg: är det du som har gjort dubbningshemsidan

Anders M Ollssonn: är det du som har gjort disneyania

-------------
Elias


Postad av: Anders M Olsson
Postningsdatum: 27-april-2010 vid 06:19
Postad av Eliaspbo Eliaspbo skrev:

Anders M Ollssonn: är det du som har gjort disneyania

Det är inte jag som har "gjort" Disneyania, om du med "gjort" menar skapat sajten. Det är Johan Rhen som skapade Disneyania för 14 år sen. Han är huvudredaktör och bestämmer layouten.

Däremot har jag under de senaste åtta åren skrivit och/eller redigerat ganska många av sidorna på Disneyania!


-------------
http://www.d-zine.se/ - Disneyania / D-zine.se


Postad av: Adrina
Postningsdatum: 08-juni-2010 vid 10:45
Tänkte kanske det vore dags att skriva min presentation nu.

Jag heter Adrina och är en 25-årig Uppsaliensare och är alltså skaparen av denna webbsida och forumets administratör. Jag lever för tillfälligt ett fruktansvärt komplicerat liv där jag försöka hitta rätt spår i livet. Detta innebär läkarvård och en hel del medicin, vilket ibland leder till korta perioder av depression då det jag går igenom just nu är stundom väldigt påfrestande för psyket. Jag hoppas ni kan ha överseende med mitt humör när det väl händer ^_^

Jag är utbildad 3D-grafiker men har jobbat mest med webbdesign, annonser och affischer åt showrestaurangen Hamburger Börs i Stockholm. Jag ser mig själv som en väldigt kreativ person och gillar att testa nya saker att göra och att höja svårighetsgraden bitvis hela tiden.

Film är ett stort intresse och jag ser film så ofta jag kan. Jag tycker speciellt om den franska regissören Jean-Pierre Jeunet och har varit ett stort Tim Burton fan, även om det har svalnat allt mer efter Big Fish som jag anser är hans senaste riktigt bra film som han har gjort. Skulle själv vilja jobba med film i framtiden, det hade varit underbart.
Ett annat intresse är att läsa, även om jag inte gör det allt för ofta, så läser jag gärna fantasy och då Speciellt Shannara-böckerna. Jag brukade rita en hel del förut men tyvärr har det blivit allt mindre av den saken de senaste åren.

Mitt Disneyintresse
Jag kan inte riktigt minnas när jag började mitt Disneyintresse men en sak är då säker; det har växt sig enormt stort sen jag startade denna sida som då, 2003, blev en blandning av 2 av mina stora passioner: Disney och webbdesign. jag vill minnas att bland de första Disneyfilmerna jag såg var Skönheten och Odjuret och Aladdin på bio. Jag tror att jag även såg Den lilla sjöjungfrun på bio, men jag är inte helt säker på det.
Jag tycker att animation, i stort sätt all typ av animation men handritad i synnerhet, är en otroligt fantastisk konstform.


-------------
"What are you doing Michael Eisner? Listen, if you lose Miramax all you are going to have left IS basically a Muppet and a water slide’!"

- Robin Williams -


Postad av: Ankisten
Postningsdatum: 08-juni-2010 vid 19:57
Wow, känner du att du nu är inne på rätt spår i livet, är jag glad för din skull! ^^


Postad av: Trubaduren
Postningsdatum: 24-juni-2010 vid 15:06
Jaha, nu när man har börjat engagera sig och blivit lite aktiv i diverse forumstrådar så kanske det kan vara på plats med en liten presentation:

Jag heter i alla fall Dennis och är en 22-årig Falu-bo. Jag är född och uppvuxen i Göteborg, men flyttade för ca ett år sedan upp till Falun för att studera till svensklärare för grundskolans senare år. Beräknas bli kvar här i minst 4 år till, och efter det får vi se vart vindarna bär mig.

På fritiden har jag ett stort film och serieintresse. Jag prenumerarar på ett 20-tal olika titlar från USA varje månad, bl.a. Fables, Detective Comics, Daredevil och Amazing Spider-Man (Ja, jag är en nörd. Ni får helt eneklt försöka finna er i det. Tongue ). Dessutom är jag väldigt aktiv av mig och tränar regelbundet. Höll tidigare på med friidrottt där jag specialiserade mig på 100, 200meter och staffett. Har bland annat ett silver från Stafett SM för juniorer.

Mitt intresse för Disney är stort och är något som alltid har funnits med mig genom hela min uppväxt. Många skulle nog hävda att jag är barnsligt förtjust i Disney. Bland annat har jag besökt Disneyland Paris 3 gånger (varav en gång som liten med familjen, en gång med min dåvarande flickvän och en gång med en god vän), och försöker nu lägga undan pengar för en tripp till Kalifornien och Disneyland Park, förhoppningsvis redan nästa sommar.

Mitt första egentliga Disney-minne är när jag som 4-5åring såg Snövit och de sju dvärgarna på den lokala biografen. Blev totalt skräckslagen vid anblicken av Drottningens magiska spegel och grinade mig igenom hela filmen. Trots det är den idag en av mina absoluta favoritfilmer.

Det var mitt ex som tipsade mig om den här sidan för ett antal år sedan, då jag skrev in mig som medlem för att kunna betygsätta olika Disney-filmer. Men tyvärr tappade jag bort adressen till sidan, och så småningom glömde jag bort den helt. Fram tills nyligen.
Det är också henne jag har att tacka för att Skönheten & Odjuret idag står som nummer ett på min lista över minnesvärda Disney-filmer, och för det kommer både hon och filmen alltid att ha en alldeles speciell plats i mitt hjärta.  -------------
"Blathering blatherskite!"Postad av: Ankisten
Postningsdatum: 24-juni-2010 vid 15:38
Så bra att du hittade hit igen! Nördig? Sa någon NÖRDIG? Det är rätta takter det! :D

Så det är värt att åka till Disneyland Paris? ^^ Känns som om många inte verkar så imponerade av det, har själv aldrig varit där dock. ;)


Postad av: Trubaduren
Postningsdatum: 24-juni-2010 vid 15:57
Ja, nördig är nog helt rätt sätt att beskriva mig på. Förutom mitt enorma intresse för superhjältar och Disney, så är jag dessutom en obotlig Star Wars-fantast. Är bland annat administratör för Sveriges största Star Wars-site, starwars.se :P

Jag läser väldigt mycket, både böcker och serier. Men alltid på engelska. jag klarar helt enkelt inte av svenska översättningar. Särskilt svag är jag för böcker och serier skrivna av Neil Gaiman och Bill Willingham. Och som ankist blir du nog glad över att höra att jag har en speciell plats i mitt hjärta för Carl Barks och Don Rosa. ;)
I övrigt är jag faktiskt inte så värst mycket för Disney i just serieform.

Ja, jag fullkomligt älskar Disneyland i alla fall. Men om man har varit i Kalifornien eller Florida så förstår jag om man inte blir fullt så imponerad. Första gången jag besökte parken i Paris så tyckte jag att den var helt enormt stor. Men nu när man har varit där ett par gånger så är det inte riktigt lika imponerande längre. Men känslan som finns i den parken är helt obetalbar. Man blir som 5år på nytt varje gång. :)


Postad av: Eilonwy
Postningsdatum: 24-juni-2010 vid 16:43
Åh, jag vill åka till disneyland ... men ingen vill dit med mig. Suck.
och man SKA vara nördig, det är sådant man lever av! :D Och Don Rosa & Carl Barks är legendariska *Farbror Joakim, suck*

-------------
"Jag vet att det är en sten, jag vet, men för ögonblicket kan vi låtsas att det är ett frö; vi använder fantasin lite."


Postad av: Trubaduren
Postningsdatum: 24-juni-2010 vid 16:46
Du kan ju alltid åka med mig, för jag har inte heller någon att åka med. ;)

Ja, de är verkligen sanna konstnärer. I synnerhet Carl Barks. Men Don Rosas The Life And Times of Scrooge McDuck är ett mästerverk!


Postad av: Jeppe
Postningsdatum: 24-juni-2010 vid 18:55
Åh, en från Falun, vad trevligt :)

 

Nördig ska man vara. Jag är Teaternörd och Disneynörd bl.a. Men till slut går det så långt så att man tröttar ut folk i sin omgivning och då får man försöka tagga ner på sig lite grann.  Jag har börjat gå både min familj och mina vänner på nerverna med mitt Disneynördande.

 

Disneyland Paris måste jag till någon gång i mitt liv. Det vore så häftigt.-------------


Postad av: Trubaduren
Postningsdatum: 24-juni-2010 vid 19:03
Haha, jag känner igen det där så väl. Fast i mitt fall rör det sig om så mycket olika saker som jag är insnöad på. Marvel, DC, Fables, Star Wars, Indiana Jones, Disney, Magnus Uggla... Ja, där tar nog listan slut iofs, men det innebär inte att jag inte har lyckats med konststycket att trötta ut mina nära och kära inom samtliga dessa områden. ;)

Kan föresten tillägga att jag, i likhet med Jeppe och Sockerpajen, är en tvättäkta lantis. Är nämligen uppväxt på landsbygden strax utanför Göteborg, och har åkrar både framför bakom och vid sidan om mitt barndomshem (som jag förtillfället är och besöker över sommaren).


-------------
"Blathering blatherskite!"Postad av: Sockerpajen
Postningsdatum: 25-juni-2010 vid 02:00
Vilken tillfällighet, såg precis Star Wars IV och V ikväll. Skulle väl inte kalla mig en nörd inom de filmerna men jag uppskattar de väldigt mycket. Tycker även om Indiana Jones och Jurassic Park. Och andra  random äventyrs "följetonger" som Mumien, National Treasure, Transformers och Pirates.

Och jag har åkrar runt om mitt hus, i alla väderstreck och mina bussar slutar gå på helgerna och vardagar går de inte efter halv sju. Så den största lantisen måste nog ändå vara jag Smile
-------------
"Du har glömt mig och på så vis glömt dig. Titta in i ditt inre Simba, du är mer än vad du har blivit!"


Postad av: Trubaduren
Postningsdatum: 25-juni-2010 vid 02:08
Haha, vad kul. Låter som vi har en del gemensamt då med andra ord, även om man bortser från Disney-intresset. :)

Postad av Sockerpajen Sockerpajen skrev:


Och jag har åkrar runt om mitt hus, i alla väderstreck och mina bussar slutar gå på helgerna och vardagar går de inte efter halv sju. Så den största lantisen måste nog ändå vara jag Smile


Här går det inga bussar alls. Däremot finns det en tågstation en 3-4 kilometer bort.


-------------
"Blathering blatherskite!"Postad av: Jeppe
Postningsdatum: 25-juni-2010 vid 14:16
Här går det faktiskt bussar med ett par timmars mellanrum till närmsta stad. Det är 20 minuter härifrån. Där har vi tågstation.


-------------


Postad av: Ankisten
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 10:05
Okej, då är det kanske värt att satsa på Disneyland Paris ändå! ;D Men ARGH jag vill åka till för många ställen... ^^ Wizarding World of Harry Potter.... *längtansfull*
Oh, ja, Carl Barks och Don Rosa, legendariska konstnärer ja! Men ähum, "The life and times of Scrooge McDuck". ;P
Och att bo på landet verkar ju riktigt trevligt. Själv bor jag i Stockholm och skulle mer än gärna flytta till någon mindre by i Norrland... ^^ Älskar naturen. <3


Postad av: Svenzon
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 11:11
Jag vill också till Paris! Vi får göra en gemensam Disneylandsresa med ett gäng från Magicmovies.se. Wink

Jag gillar förresten också Star Wars och Indiana Jones, även om jag själv inte skulle kalla mig nörd direkt.


-------------
Vad är det med dig, har du aldrig sett en pandahäst?!


Postad av: Adrina
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 11:13
Postad av Svenzon Svenzon skrev:

Jag vill också till Paris! Vi får göra en gemensam Disneylandsresa med ett gäng från Magicmovies.se. Wink


Later som en intressant ide, kanske nagon kan forsoka organisera det ^_^


-------------
"What are you doing Michael Eisner? Listen, if you lose Miramax all you are going to have left IS basically a Muppet and a water slide’!"

- Robin Williams -


Postad av: Svenzon
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 14:35
Haha, ja det är just det... Alltid roligare om "nån annan" organiserar. ^^

-------------
Vad är det med dig, har du aldrig sett en pandahäst?!


Postad av: Ankisten
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 16:18
Tja... vågar ni överlåta uppdraget till en 14-åring? 8D x) 


Postad av: Trubaduren
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 16:51
Postad av Ankisten Ankisten skrev:

Men ähum, "The life and times of Scrooge McDuck". ;P


Haha. Ja, så skulle det naturligtvis ha stått. Blir lätt såna helknepiga fel närman skriver lite för snabbt. LOLTongue

Postad av Svenzon Svenzon skrev:

Jag vill också till Paris! Vi får göra en gemensam Disneylandsresa med ett gäng från Magicmovies.se. Wink


Jag satt faktiskt också och tänkte på precis samma sak, för ett par dagar sedan. Det hade nog kunnat bli sjukt roligt. Smile


-------------
"Blathering blatherskite!"Postad av: Jeppe
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 17:55

(Ja, jag hade tidigare en bild här på mig och bestämde mig för att jag inte ville ha kvar den. Men eftersom jag tydligen inte kan radera inlägg så skriver jag något här istället. Admin får gärna ta bort detta inlägg då det egentligen inte fyller någon funktion :))

 Postad av: Eliaspbo
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 18:20
LOL, du ser ju ut som en tjej, men du är ju en kille.

Jag skulle vilja lägga upp en bild på mig här i tråden.


-------------
Elias


Postad av: Jeppe
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 18:28
Jadu, Elias. Det finns ju verkligen en bestämd mall för hur killar och tjejer ska se ut. Eller vadå? Kan inte killar ha lockigt blont hår och blåa ögon.

Hur ska killar se ut då? Ska de ha kort, mörkt hår. För att det är ju så alla killar SKA se ut. Precis som alla tjejer SKA ha långt, lockigt hår. Annars måste det ju vara något fel eller hur. När alla inte ser ut som de ska enligt den förutbestämda mallen.-------------


Postad av: Emmylee
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 19:06
Postad av Jeppe Jeppe skrev:

Jadu, Elias. Det finns ju verkligen en bestämd mall för hur killar och tjejer ska se ut. Eller vadå? Kan inte killar ha lockigt blont hår och blåa ögon.

Hur ska killar se ut då? Ska de ha kort, mörkt hår. För att det är ju så alla killar SKA se ut. Precis som alla tjejer SKA ha långt, lockigt hår. Annars måste det ju vara något fel eller hur. När alla inte ser ut som de ska enligt den förutbestämda mallen.Tycker du har ett jättevackert utseende! Det var jag tvungen att säga. Och killar med halvlångt hår är skitsnyggt!

Postad av Eliaspbo Eliaspbo skrev:

Jag skulle vilja lägga upp en bild på mig här i tråden.


Gör det då!


-------------
I'm simply saying that life, uh... finds a way.


Postad av: Jeppe
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 19:12
Postad av Emmylee Emmylee skrev:

Postad av Jeppe Jeppe skrev:

Jadu, Elias. Det finns ju verkligen en bestämd mall för hur killar och tjejer ska se ut. Eller vadå? Kan inte killar ha lockigt blont hår och blåa ögon.

Hur ska killar se ut då? Ska de ha kort, mörkt hår. För att det är ju så alla killar SKA se ut. Precis som alla tjejer SKA ha långt, lockigt hår. Annars måste det ju vara något fel eller hur. När alla inte ser ut som de ska enligt den förutbestämda mallen.Tycker du har ett jättevackert utseende! Det var jag tvungen att säga. Och killar med halvlångt hår är skitsnyggt!
Tack så mycket :)

-------------


Postad av: Trubaduren
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 19:14
Jaha, eftersom Jeppe har varit schysst nog att förklara för mig hur man lägger upp bilder, så kommer därför här ett fotografi även på undertecknad. Smile
-------------
"Blathering blatherskite!"Postad av: Eliaspbo
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 21:14
Jeppe, jag menar mest dina ögon

Postad av Emmylee Emmylee skrev:


Postad av Eliaspbo Eliaspbo skrev:

Jag skulle vilja lägga upp en bild på mig här i tråden.
Gör det då!

Javisst, men inte just nu, så kvickt går det inte, jag ska be någon fota mig, och jag lägger upp en bild på mig i framtiden.

Postad av Trubaduren Trubaduren skrev:


Jaha, eftersom Jeppe har varit schysst nog att förklara för mig hur man lägger upp bilder, så kommer därför här ett fotografi även på undertecknad. Smile

Du ser nästan ut som min kusin anton, men inte riktigt.


-------------
Elias


Postad av: Trubaduren
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 21:18
Och här kommer en bild på mig och Musse Pigg ;)...och mitt ex fick också vara med på ett hörn.


-------------
"Blathering blatherskite!"Postad av: Dreamer
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 21:20
snälla eliaspo vänta med dina komentarer tills du kar lagt upp något egen foto det du håller på med nu kallas spam >,<

-------------
"avatar av fireleaming"


Postad av: Eliaspbo
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 21:20
Är du på disneyland på bilden.

-------------
Elias


Postad av: Trubaduren
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 21:23
Postad av Eliaspbo Eliaspbo skrev:

Är du på disneyland på bilden.


Det är en bild från Euro Disneyland Paris, ja.


-------------
"Blathering blatherskite!"Postad av: Eliaspbo
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 21:25
Postad av Adrina Adrina skrev:

Tänkte kanske det vore dags att skriva min presentation nu.Jag heter Adrina och är en 25-årig Uppsaliensare och är alltså skaparen av denna webbsida och forumets administratör. Jag lever för tillfälligt ett fruktansvärt komplicerat liv där jag försöka hitta rätt spår i livet. Detta innebär läkarvård och en hel del medicin, vilket ibland leder till korta perioder av depression då det jag går igenom just nu är stundom väldigt påfrestande för psyket. Jag hoppas ni kan ha överseende med mitt humör när det väl händer ^_^Jag är utbildad 3D-grafiker men har jobbat mest med webbdesign, annonser och affischer åt showrestaurangen Hamburger Börs i Stockholm. Jag ser mig själv som en väldigt kreativ person och gillar att testa nya saker att göra och att höja svårighetsgraden bitvis hela tiden.Film är ett stort intresse och jag ser film så ofta jag kan. Jag tycker speciellt om den franska regissören Jean-Pierre Jeunet och har varit ett stort Tim Burton fan, även om det har svalnat allt mer efter Big Fish som jag anser är hans senaste riktigt bra film som han har gjort. Skulle själv vilja jobba med film i framtiden, det hade varit underbart.Ett annat intresse är att läsa, även om jag inte gör det allt för ofta, så läser jag gärna fantasy och då Speciellt Shannara-böckerna. Jag brukade rita en hel del förut men tyvärr har det blivit allt mindre av den saken de senaste åren.Mitt DisneyintresseJag kan inte riktigt minnas när jag började mitt Disneyintresse men en sak är då säker; det har växt sig enormt stort sen jag startade denna sida som då, 2003, blev en blandning av 2 av mina stora passioner: Disney och webbdesign. jag vill minnas att bland de första Disneyfilmerna jag såg var Skönheten och Odjuret och Aladdin på bio. Jag tror att jag även såg Den lilla sjöjungfrun på bio, men jag är inte helt säker på det. Jag tycker att animation, i stort sätt all typ av animation men handritad i synnerhet, är en otroligt fantastisk konstform.

Var så snäll och ta av dig solglasögonen så att jag kan se dig

-------------
Elias


Postad av: Dreamer
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 21:27
................. var snäll och lägg upp en bild så vi kan ge igen.............. är du på dåligt humör eller vad sysslar du med?

-------------
"avatar av fireleaming"


Postad av: Jeppe
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 21:33
Postad av Dreamer Dreamer skrev:

................. var snäll och lägg upp en bild så vi kan ge igen.............. är du på dåligt humör eller vad sysslar du med?

 

Ja exakt, jag förstår inte varför du ska kommentera hur man ser ut på bilderna sådär. Om Adrina har glasögon på bilden så vill hon väl ha det.-------------


Postad av: Eliaspbo
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 21:53
Hoppas dessa bilder duger de är från förra året när jag var på euro disneyland resort paris

-------------
Elias


Postad av: Tinsan-girl
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 22:03

 

Postad av Eliaspbo Eliaspbo skrev:


Var så snäll och ta av dig solglasögonen så att jag kan se dig

 

Hördu Eliasbo! Om Adrina vill ha solglasögon på sitt fotografi är det väl ändå för Guds skull hennes ensak?! Om du inte har solglasögon, kan det vara en sak, men att säga åt andra att ta av sig dem, är bara lågt. Förresten ser man Adrina klar och tydligt, att hon är en schyst tjej. Och det där fotot duger gott och väl.

 

 

 

Postad av Eliaspbo Eliaspbo skrev:

LOL, du ser ju ut som en tjej, men du är ju en kille.

 

Han ser inte alls ut som en tjej. Killar kan faktiskt ha halvlångt hår och det blir inte alls tjej-likt ska jag be att få tala om. John Smith från Pocahontas har ju långt hår. Ser han ut som en tjej? Nej, det gör han ej. Inte Tommy Nilsson heller för den delen.

 

Postad av Emmylee Emmylee skrev:

 

Tycker du har ett jättevackert utseende! Det var jag tvungen att säga. Och killar med halvlångt hår är skitsnyggt!

Håller med Emmylee till fullo! Smile Känner en kille som hade sådär mysigt pillervänligt hår och det är dösnyggt!Wink

 

 -------------
Hör med hjärtat ditt, så ska du förstå.


Postad av: Eliaspbo
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 22:14
Postad av Tinsan-girl Tinsan-girl skrev:


 


Postad av Eliaspbo Eliaspbo skrev:

Var så snäll och ta av dig solglasögonen så att jag kan se dig 


Hördu Eliasbo! Om Adrina vill ha solglasögon på sitt fotografi är det väl ändå för Guds skull hennes ensak?! Om du inte har solglasögon, kan det vara en sak, men att säga åt andra att ta av sig dem, är bara lågt. Förresten ser man Adrina klar och tydligt, att hon är en schyst tjej. Och det där fotot duger gott och väl.
Jag har "riktiga glasögon" , och det duger perpekt på mina bilder, och svenzons bild är perfektSolglasögon är mörkare än vanliga glasögon, därför är det bättre med vanliga glasögon än med solglasögon.-------------
Elias


Postad av: Jeppe
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 22:17
Och vad har det med saken att göra?

 

Tinsan-girl: tack så mycket :)-------------


Postad av: Proximus
Postningsdatum: 29-juni-2010 vid 22:19
Postad av Eliaspbo Eliaspbo skrev:

LOL, du ser ju ut som en tjej, men du är ju en kille.

Jag skulle vilja lägga upp en bild på mig här i tråden.


Pics or GTFO.

Seriöst, posta inte flera enradiga inlägg i sträck, föresten posta inte enradiga inlägg punkt slut.

Jag vill inte se ett inlägg av dig i den här tråden som inte har ett foto eller är minst 30 ord långt. M'kay?


-------------
"Monopol på omfattande maktinstrument
Förnedring av olämpliga åsiktselement
På detta sätt utövar jag min makt
En sällsynt skådad veritabel forumsslakt"Postad av: Jake
Postningsdatum: 21-september-2010 vid 22:42
Är det inte fantastiskt? =P


-------------
Don’t worry about a thing,

’cause every little thing gonna be all right.
Postad av: Teddan
Postningsdatum: 09-juli-2011 vid 21:10
Hej på er!
 
Jag är ny här så jag tänkte passa på att skriva en liten presentationstext av mig själv. Om vem jag är och lite sånt. Till att börja med ska jag säga att det har varit lite strul med att få igång min inloggning. Egentligen blev jag medlem för några månader sedan, men jag fick aldrig något aktiveringsmejl förrän nu när jag testade igen. Lite märkligt men det gör inte så mycket nu i efterhand! (:
 
Ted heter jag. Är 19 år gammal (ung!) och bor i södra Skåne. Trivs jättebra här! Jag gillar att umgås med vänner och familj, titta på och spela fotboll, hålla på med datorn, skriva och självklart även titta på film. Jag har en väldigt bred filmsmak och kan se det mesta. Samlar på film gör jag också, då främst Blu-ray-filmer sedan jag köpte en Blu-ray-spelare i vintras.
 
Disney har jag alltid tyckt väldigt mycket om. När jag var liten introducerades jag till Disney med hjälp av Lejonkungen, Snövit, Skönheten & Odjuret m. fl. på VHS. Jag tittade på Disney i stort sett varje dag och Lejonkungen var då precis som nu min absoluta favorit. Varje fredag bänkade jag mig dessutom framför teven för att titta på Disneydags. Det var verkligen starten på helgen!
 
Jag hoppas att jag har en rolig tid framför mig här i forumet. Det verkar vara riktigt schysst folk som hänger här och det känns roligt att det finns en plats där svenska Disney-fans kan samlas. På återseende! (:


-------------
"Oh yes, the past can hurt. But the way I see it, you can either run from it, or... learn from it."


Postad av: jordgubbsanka
Postningsdatum: 11-april-2012 vid 18:25
Ok, här har ni mig:

Jag heter Stina och är 16 år (Född 1995-07-28) Är 168 lång, väger lite mer än vad jag känner mig bekväm med och har skulderlångt, vågigt blont hår.
Familjen består av mina föräldrar, två småbröder och en i skrivande stund 8 månader gammal katt. Jag är kristen och mina intressen är bla. manga och anime, japan, teckning, Disney, bakning, min katt, tv-spel (Gillar till exempel The legend of Zelda väldigt mycket, har dock inte hunnit spela många ur den serien än) och att resa. Ej inräknat Sverige och länder jag enbart mellanlandat i har jag varit i 16 länder.
Jag läser bildestetisk linje på gymnasiet, och känner mig verkligen skoltrött. XD 
Jag har Asbergers syndrom, och pga detta har jag bla. stort kontrollbehov och en tendens att snöa in på saker. 
Jag har lite svårt med det sociala och har ganska ofta varit ensam. 
Liten trivia om mig: Jag AVSKYR att handla kläder. XD.


-------------
Hope, faith, love. <3


Postad av: jamtchess
Postningsdatum: 11-april-2012 vid 19:11

Kanske dags man gör en presentation av sig själv.

Mitt namn är Anders, jag är 20 år.
Jag studerar litteraturvetenskap på Umeå Universitet, men kommer egentligen från en liten by i norra Jämtland. 
Jag har de senaste två åren blivit närmast sjukligt besatt av tecknade serier/filmer i allmänhet och i Disney i synnerhet. När jag upptäckte den här hemsidan var det knappt jag trodde det var sant. ("Once I was lost but now I'm found")
Jag har tre yngre bröder som jag kivas lite med när jag kommer hem under loven och på sommaren.
Jag har en författardröm som än så länge tyvärr bara är en dröm. Läser väldigt mkt och skulle en dag vilja skriva något och kanske försöka få det publicerat. 
Vill gärna räkna mig själv till ett "90's child", då mina föräldrar tog mig till bio för att se på Lejonkungen när jag bara var 3 år gammal. (Lejonkungen är fortfarande min favoritfilm bland Disney.)
Spelar lite schack och lite piano, men inte så jättebra då min bror är bättre än mig på båda sakerna. 


Boktips: "Watership Down/Den långa flykten" av Richard Adams. En väldigt bra bok.-------------
"Belle, du kom tillbaka."


Postad av: Trubaduren
Postningsdatum: 11-april-2012 vid 23:29
Postad av jordgubbsanka(Gillar till exempel The legend of Zelda väldigt mycket, har dock inte hunnit spela många ur den serien än) <br>[/QUOTE jordgubbsanka(Gillar till exempel The legend of Zelda väldigt mycket, har dock inte hunnit spela många ur den serien än) 
[/QUOTE skrev:Jag älskar också The Legend of Zelda (har spelat igenom i stort sett hela serien ett antal gånger) och räknar denna

Jag älskar också The Legend of Zelda (har spelat igenom i stort sett hela serien ett antal gånger) och räknar denna som en av de främsta spelserierna genom alla tider - men Zelda-seriens storhet till trots, så får rejält på pälsen av Kingdom Hearts-serien, så har du inte spelat denna fantastiska spel-serie än så rekommenderar jag dig att göra det på en gång! Bara ett litet tips. :)  


-------------
"Blathering blatherskite!"Postad av: jordgubbsanka
Postningsdatum: 12-april-2012 vid 07:30
haha, skulle vilja det men har ingen konsol som det (Så vitt jag vet) släppts något spel som man kan komma in i serien med, 358/2 days har jag hört ska vara mer för de invigda i serien och Re:coded fick ingen bra kritik av gamereactor... (Och vår ps3 slim är inte bakåtkombatiabel med ps2, suck...)

I alla fall, när jag spelat klart Twilight princess som jag håller på med nu vill jag kanske spela Skyward sword eller Wind waker bland de nyare, och gärna A link to the past och majoras maks bland de äldre. (2500 wiipoints (250 kr ca.) så kan jag köpa alla Zeldaspel som finns på Virutual console förutom Ocarina of time som jag redan har.

(Det här vart ganska mycket off-topic men men ^^)


-------------
Hope, faith, love. <3


Postad av: PrincessOfUtopia
Postningsdatum: 02-februari-2013 vid 15:08
Oki doki my turn ;D
Heeya world ;D Jag heter Florence (men mina vänner kallar mig Florry ^_^), är 17, bor fysiskt i Göteborg men mentalt i Disneyland, haha Big smile Hm... Jag älskar Disney (ofc xD) men också non-Disney (animerade filmer som inte är av Disney alltså xD) Wink På min fritid brukar jag se på Disney filmer (såklart xD) och göra mina egna Disney//Non-Disney graphics och videos, (har ett deviantART//YouTube konto med samma användarnamn Smile ) Jag drömmer om att få redigera film i framtiden, det är min passion här i livet ^_^ och jag är för det mesta en väldigt glad och social person som joinade det här forumet för att träffa fler människor som delar mitt Disney intresse Big smile
Ska förresten åka till Disneyland för första gången i år!! *_* *super excited* Big smile


-------------


Postad av: disney_girl
Postningsdatum: 03-september-2014 vid 18:55
Hej jag heter Jennie och jag bor i Bromma. Jag älskar disneyfilmer,och Disney musik. Jag är 30 år och jag sjunger och spelar med i en xylofonorkester. Jag har gillat Disney sedan jag var liten. Mina favoriter är många. Lejonkungen, Den Lilla Sjöjungfrun, Lilo och Stich m.fl.   


Postad av: Guybrush.Threepwood
Postningsdatum: 15-mars-2015 vid 18:52
Trist att behöva säga det, Hades, men jag håller den här tråden som delvis skyldig till forumets förfall. När användarna började "avpixla" sig så försvann en stor del av mångas charm. Sockerpajen, t.ex. respekterade jag rätt mycket när hon bara var "Sockerpajen", men när man fick veta att hon var en mediestuderande, rabiesfeminist är det liksom svårt att bortse från. Och det är en anledning till varför forumet blev lite gråare. 
Att sedan få bekräftat att den så självgode och kvasiintellektuella Trubaduren är precis så spännig i verkligheten som hans forumpersonlighet var ju lite komiskt, och lite irriterande på samma gång.


-------------


Postad av: Bjekkergauken
Postningsdatum: 07-april-2015 vid 17:55
Postad av Guybrush.Threepwood Guybrush.Threepwood skrev:

Sockerpajen, t.ex. respekterade jag rätt mycket när hon bara var "Sockerpajen", men när man fick veta att hon var en mediestuderande, rabiesfeminist är det liksom svårt att bortse från.

Eh, personangrepp? Måste du kasta skit på alla som inte håller med dig?


Postad av: Tinsan-girl
Postningsdatum: 07-april-2015 vid 20:42
Postad av Bjekkergauken Bjekkergauken skrev:

Postad av Guybrush.Threepwood Guybrush.Threepwood skrev:

Sockerpajen, t.ex. respekterade jag rätt mycket när hon bara var "Sockerpajen", men när man fick veta att hon var en mediestuderande, rabiesfeminist är det liksom svårt att bortse från.

Eh, personangrepp? Måste du kasta skit på alla som inte håller med dig?


Håller med Bjekkergauken. Man kan vara vänner även om man inte håller med varandra. Vad är det för fel med att vara mediestuderande? Och vad menas med rabiesfeminist? Jag bara frågar. Sockerpajen har inte gjort dig något ont. Liksom Trubaduren, han har inte heller varit elak mot dig!


-------------
Hör med hjärtat ditt, så ska du förstå.


Postad av: Guybrush.Threepwood
Postningsdatum: 24-april-2015 vid 18:04
Postad av Bjekkergauken Bjekkergauken skrev:

Postad av Guybrush.Threepwood Guybrush.Threepwood skrev:

Sockerpajen, t.ex. respekterade jag rätt mycket när hon bara var "Sockerpajen", men när man fick veta att hon var en mediestuderande, rabiesfeminist är det liksom svårt att bortse från.

Eh, personangrepp? Måste du kasta skit på alla som inte håller med dig?


Handlar inte om att någon inte håller med mig. Handlar mer om attityd. Är någon dumdryg och pretentiös så blir det lite svårt att tycka om den personen. Sad but true.


Postad av: Guybrush.Threepwood
Postningsdatum: 24-april-2015 vid 18:09
Postad av Tinsan-girl Tinsan-girl skrev:

 
Håller med Bjekkergauken. Man kan vara vänner även om man inte håller med varandra. Vad är det för fel med att vara mediestuderande? Och vad menas med rabiesfeminist? Jag bara frågar. Sockerpajen har inte gjort dig något ont. Liksom Trubaduren, han har inte heller varit elak mot dig!


Grattis! Det här kan mycket väl vara det mest politiskt korrekta som någon har skrivit på forumet, NÅGONSIN.

Mediestuderande tenderar att vara odrägliga hipster-fjantar som är så totalt indoktrinerade i sina kulturmarxistiska vanföreställningar att de är omöjliga att tycka om och helst borde malas ned och göras till biobränsle.

Och om du inte vet vad en rabiesfeminist är så finns det finfina lilla verktyget google.com att använda sig av. Eller så tittar du på Beckamjucken, ett praktexemplar av den tyvärr inte alls utrotningshotade mutationen Rabius Feministus Kastreradus.


Postad av: Bjekkergauken
Postningsdatum: 24-april-2015 vid 18:36
Postad av Guybrush.Threepwood Guybrush.Threepwood skrev:


Och om du inte vet vad en rabiesfeminist är så finns det finfina lilla verktyget google.com att använda sig av. Eller så tittar du på Beckamjucken, ett praktexemplar av den tyvärr inte alls utrotningshotade mutationen Rabius Feministus Kastreradus.

Hah, jag må säga att du iallafall är kreativ i dina smädelser.


Postad av: Bjekkergauken
Postningsdatum: 14-juni-2015 vid 13:44
Aja, drama åsido, låt mig introducera mig.

Jag är en tös född -95 med några års konstutbildning bakom mig, som jag planerar att använda i yrkeslivet. Är ett stort fan av animation i alla dess former, och mina favoriter bland animerade filmer är bla. How to train your dragon, Song of the sea, Kung fu panda 2, Järnjätten och flertalet Ghibli-filmer. 
Jag är övertygad feminist och jag gillar även fågelskådning, fjällvandring, fantasy, cosplay, tv-spel och annat.

Mina favoritfilmer av Disney är Pinocchio, Robin hood, Ringaren I Notre dame, Mulan, Kejsarens nya stil, Lilo & Stitch, Skattkammarplaneten och Wreck-it-Ralph.


-------------
Feminism is the radical notion that women are people.


Postad av: OliviaBelle
Postningsdatum: 05-januari-2017 vid 21:32
Tjena killar och tjejer!

Tänkte bara hälsa. Olivia heter jag. Jag hade ett reggat konto här förut men har glömt både inloggning, vilken mejl jag hade och vad jag hette så...

Iallafall, blev sugen på att gräva ner mig lite i Disney efter ett långt avbrott kan man säga. Kom ihåg att den här sidan fanns och reggade ett konto för lite diskussion! Dock verkar det som att det inte är så livat här... det kan vi väl ändra på?

Gott nytt år på er!


Postad av: TecknatNörd
Postningsdatum: 05-januari-2017 vid 22:31
Självklart registrerade mig för 4 timmar sedan för första gången! Välkommen tillbaka!


Postad av: OliviaBelle
Postningsdatum: 05-januari-2017 vid 22:41
Postad av TecknatNörd TecknatNörd skrev:

Självklart registrerade mig för 4 timmar sedan för första gången! Välkommen tillbaka!


Let's do this, nörd! Wink Din favoritdisney?Skriv ut sida | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk