Skriv ut sida | Close Window

Jungle Cruise (2019)

Utskriven från: Magic Movies
Kategori: Filmer
Forumnamn: Spelfilmer & delvis animerade långfilmer
Forum beskrivning: Spelfilmer som Pirates of the Caribbean och Narnia, samt delvis animerade filmer så som Mary Poppins och Sängknoppar och kvastskaft
URL: http://www.magicmovies.se/disneyssion/forum_posts.asp?TID=2159
Utskriftsdatum: 19-september-2021 vid 00:49
Software Version: Web Wiz Forums 10.11 - http://www.webwizforums.com


Tråd: Jungle Cruise (2019)
Postad av: OliviaBelle
Ämne: Jungle Cruise (2019)
Postningsdatum: 06-augusti-2018 vid 03:28
Som de flesta Disneyfantaster känner till så har det länge varit på tapeten med en filmatisering av Disneylands älskade åkattraktion Jungle Crusie. Och jag tror The Rock har varit "attached" hur länge som helst så det är kul att se att de nu har påbörjat inspelning:
https://www.youtube.com/watch?v=D-io9u0Ac6I

Lite tankar från mig:

Jag har inga som helst förväntningar på den här. Jag tycker attraktionen verkar fantastisk men har personligen aldrig åkt den. Jag är inget fan av varken The Rock eller Emily Blunt (och The Rock har jag lite svårt för speciellt efter den horribla Jumanji 2). Regissören Jaume Collett-Serra har högst mediokra filmer i ryggsäcken.

Tycker dock att konceptet har potential. De lyckades bra med att överföra POTC till film och jag hoppas på nåt liknande med denna. Med så lite CGI som möjligt förhoppningsvis.

Btw, jag har ett starkt minne av att jag en ägt en bok av nåt slag där Musse, Kalle och Långben bl.a befinner sig på "the" jungle cruise, eller "en" jungle cruise. Jag har bara en bild framför mig, det kanske inte var en bok i sig utan en bild i någon annan samling eller så. Är det någon som vet vad jag syftar på? Vore tacksam för hjälp!Svar:
Postad av: 102dalmatiner
Postningsdatum: 10-augusti-2018 vid 21:37
Aldrig hört talas om.
The Rock är som bäst väldigt charmig och som värst oförarglig. Har inget emot mannen, förutom att han är emot Trump, liksom 98% av övriga Hellywood.Skriv ut sida | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk