Magic Movies Hemsida
  FAQ FAQ  Sök på forumet   Registrera Registrera  Logga in Logga in

Elementärt

 Svara Svara
Författare
  Tråd Sök Tråd Sök  trådinställningar trådinställningar
Disneyfantast View Drop Down
Inbetweener
Inbetweener
Avatar

Medlem sedan: 27-augusti-2006
var: Sweden
Status: Offline
Poäng: 166
inläggsval inläggsval   Citera Disneyfantast Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Tråd: Elementärt
    Postad: 13-juli-2023 vid 23:48
Jag har nyligt sett Pixars senaste film Elementärt och jag måste säga att jag blev riktigt positivt överraskad av den filmen.

Den har gått sådär på bio och den har både fått ris och ros, mest ris från kritiker och ros från besökarna. Vissa säger att historien inte är originell, vi har sett denna typ av handling förr m.m.

Men jag tycker att de trots det har lyckats skapa en film som känns udda och charmig och även om historien i sig påminner om handlingar vi sett förut så tycker jag Elementärt berättar historien bättre än många andra.

Karaktärerna är älskvärda, i synnerhet huvudkaraktärerna. Bi karaktärerna kan kanske kännas mer jobbiga men kemin mellan Ember och Wade tycker jag är riktigt sött.

Musiken av Thomas Newman är välkomponerad och ger filmen lika fin atmosfär som när han gjorde musiken till Hitta Nemo, Hitta Doris och WALL-E.

Jag tycker Elementärt är en rolig och charmig film och det är sällan jag berörs av en kärlekshistoria, även om det kanske kan finnas brister, men det är sådant jag inte bryr mig om som t ex att det går lite för fort fram men jag tycker ändå att den byggs upp väldigt fint.

Filmen kanske kan ha svårt att bli en klassiker som Toy Story och tidigare Pixar filmer, men jag tycker att de ändå har lyckats väl och jag tycker att filmen är bland det bättre studion har gjort, framförallt på senare tid.

Jag tycker att man ska ge filmen en chans.
MVH
   //Håkan
Till toppen
OliviaBelle View Drop Down
Clean-up Artist
Clean-up Artist
Avatar

Medlem sedan: 05-januari-2017
Status: Offline
Poäng: 264
inläggsval inläggsval   Citera OliviaBelle Citera  SvaraSvar Direct Link To This Post Postad: 20-juli-2023 vid 12:40
Efter ha läst ditt inlägg här ovan (och efter att ha hört andra säga att den inte är så dålig som sägs utan faktiskt bra) så bestämde jag mig för att den var värd en titt trots att dess ljumma mottagande hade mig tveksam.

Och jag måste säga att den är riktigt fint animerad och har mycket bra röstskådespel (på engelska) men jag lämnades med en känsla av att jag tyckte att den var extremt bullrig och irriterande (loud & noisy är bättre termer på engelska för att beskriva det) i både ton och handling. 

Frustrerad över detta orkade jag till slut inte ta till mig av huvudkaraktärerna särskilt mycket och storyn var ju faktiskt inget märkvärdigt även om den var fin.

Oklart hur jag skulle ranka den bland de andra men det är definitivt en "mid-tier" Pixar-film för mig. Den är dock solklart bättre än förra årets hemska Lightyear!

En stark tvåa av fem får den nog ändå i nuläget!
Till toppen
 Svara Svara
  Dela med...   

Forum meny Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.11
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.
laddar stäng
 

Forumet
Senaste inläggen

 

Texter
senaste/uppd.

 
Besök oss även på facebook
 
Copyright © 2003-2024 Adrina Media || Disneyrelaterade bilder © Disney Enterprises, inc || Sidan använder cookies!
Adrina Media